Osmangazi Mah. Mimar Sinan Cd. No: 1 KÜTAHYA / MERKEZ
Katsan Ovalette'den Şef İsmail Çobanoğlu yeniden Passiba Mutfak'ta bizimle birlikteydi. Spesiyal kurabiye, renkli pandispanya ve dekor çalışmalarının yapıldığı programa ayrıca Katsan Ovalette Bölge Satış Müdürü Ahmet Çalışkan da katıldı. Sektördeki tespitlerini paylaşan Ahmet Çalışkan "Ovalette kaliteden ödün vermeden üretime devam ediyor" dedi. İyi mamüllerin iyi hammadde ile üretilebildiğini ve sektördeki gelişmelerin yeni nesil ile birlikte farklı bir yapıya doğru evrildiğine değinen Çalışkan yıllarca değişmeyen bazı alışkanlıkların zamanın değişikliklerine ayak uydurmak zorunda kaldığını belirtti.
Passiba Mutfak'ın emektarlarından olan sevgili ustamız İsmail Çobanoğlu yine hünerlerini konuşturdu. Ovalette Kadife Kek Tozu Çeşitleri, Kakao Tozu, Pastacılık Karışımları, Krem Patiseri Tozu, Kakaolu Fındık Kreması, Kuvertür, Konfiseri ve Damla Çikolata Çeşitleri'nin kullanıldığı ürünler hem göze hem de damağa hitap etti. Paylaşımların ve tecrübelerin aktarılmasının önemine vurgu yapan İsmail Çobanoğlu "Paylaşmaktan kimseye zarar gelmez, paylaştıkça gelişeceğiz" dedi.
Programın sonunda Emre Karaaytaç Passiba Stüdyo Mutfak'ta yapılan programların sektördeki yeniliklerin, değişimlerin ve sorunların paylaşılması açısından çok değerli olduğunu ve değerli ustalarımızı misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sürekli gelişim içerisinde olmaya niyetli olduklarını belirten Emre Karaaytaç demo programlarının sıklaştırılması konusunda çalışmalar yaptıklarını, programlara gösterilen ilginin kendilerini bu konuda daha da heveslendirdiğini söyledi.
Tüm katılımcılarımızla birlikte çekilen hatıra fotoğrafının ardından program sona erdi.
Programa gelen kıymetli ustalarımıza ve Katsan Ovalette Ailesi'ne teşekkür ederiz.